5 Temmuz 2019 Cuma

masal terapisi eğitimi online

Masal terapisi aileler yönünden sıkça tercih edilen emniyetli ve etkili bir yoldur. Çocuğun da haz alarak dahil olabileceği bir sürecin işleyişini öğrenmek için doğru adrestesiniz. E-Sem Akademi aracılığıyla, masal terapisi ile ilgili temel noktaları öğrenebilir, masal terapisinin adımlarını keşfedebilir, hikaye içinde size sunulan ipuçlarını değerlendirmeyi olası kılabilirsiniz.

E-Sem Akademini özgün kalitesi ve güvencesi ile, siz de bir masal terapisti olmak için derhal başvurunuzu yapın. Masal Terapisi

Masallara herkes aşinadır. Herkes, gerçekte çocukluğundan bu güne kadar kurulu bir hikâyenin arasında yaşamaktadır. Çocuklar, çokça küçük yaşlardan itibaren masallar aracılığıyla yaşadıklarını anlamlandırmaya, iyi ve fena bu gibi kıymet yargılarının farkına varmaya başlarlar. Tüm minikler kendi kurdukları hikayeler aracılığıyla oluşturdukları karakterlere bir ya da daha fazla özellik eklerler. Özellikle asgari çocukların, olmayan bir şeyi olmuş benzeri anlatmasına Şahit olmak olasıdır. Bu davranışın altında yalan söyleme güdüsünden aşırı daha baskın bir şekilde, öyküleştirme güdüsü vardır.

Masal Terapisi eğitimi, dünyanın her yerinde farklı yöntemlerle uygulanan bir alandır. 21. Yüz yılın teknolojik olup bitenleri neticesinde çevirimiçi hizmetinde sunulduğu bu alanda alacağınız Masal Terapisi eğitimi yaklaşık 2 ay sürmektedir. Bu zaman zarfında videolar ile zenginleştirilmiş bir çevirimiçi eğitimin yanı sıra okuma dokümanlarınız da İlave olarak paylaşılacaktır. Eğitim içinde canlı yayınların da olabileceği gibi sima yüze workshop eğitimler ile de tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız.

Üstelik Haliç Üniversitesi yönünden onaylı sertifikanız ile tüm memleketimiz ve uluslararası mecrada tanınacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder